Noodreparatie
Dezelfde dag!
VCA gecertificeerde
monteurs.
Aantrekkelijke onderhouds
contracten (EN 13241-1)

Optimale bedrijfsdeur service

Onderhoud en reparaties aan uw bedrijfsdeuren kunt u het beste laten uitvoeren door een erkend bedrijf. Deuren Service Centrum is zo'n bedrijf. Wij werken uitsluitend met VCA gecertificeerde monteurs en het onderhoud wordt conform EN 13241-1 uitgevoerd. U kunt er dus op vertrouwen dat u veilige, optimaal functionerende bedrijfsdeuren heeft wanneer u met Deuren Service Centrum in zee gaat.

Hoe gaat bedrijfsdeuren onderhoud in zijn werk?

  1. Wanneer u een contract heeft, dan laten wij u weten wanneer het tijd is voor uw jaarlijkse deuren onderhoud. Wij nemen contact op en u kunt een gewenste datum en tijd aangeven. Wij komen dan naar u toe om het onderhoud uit te voeren

  2. De deuren in uw bedrijf worden stuk voor stuk grondig gecontroleerd en er wordt onderhoud verricht. Dit duurt ongeveer drie kwartier tot één uur per deur.

  3. U ontvangt een rapport waarin eventuele gebreken staan vermeld. U kunt uw bedrijfsdeuren meteen laten repareren, of u kunt een offerte ontvangen van de totale kosten.

Storing aan uw deuren?

Heeft u een storing aan één of meerdere bedrijfsdeuren? Neem dan contact op met Deuren Service Centrum. Wij zijn niet merkgebonden en kunnen dus álle denkbare merken deuren repareren, zoals deuren van Crawford, Novoferm en Hormann. Daarnaast zijn we 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Overigens kunt u de kans op storingen verkleinen wanneer u een servicecontract bij ons afsluit. Dit biedt veel gemak voor uw bedrijf.

Waarom kiezen voor DSC?

Allereerst werkt DeurenServiceCentrum met kwalitatieve onderdelen met een excellente prijs-kwaliteit verhouding. Deze liggen opgeslagen op diverse plaatsen in Nederland, waardoor wij snel met reserveonderdelen ter plaatse kunnen zijn om problemen aan uw bedrijfsdeuren op te lossen.

Ook bij de aankoop van nieuwe bedrijfsdeuren bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze expertise en jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van een goed advies. Daarnaast bieden we uitsluitend kwaliteitsproducten aan tegen een scherpe prijs.

Voor meer informatie omtrent onderhoud & reparatie van bedrijfsdeuren, ons assortiment nieuwe deuren, spoed operaties en het servicecontract, kunt u contact met ons opnemen. Vul het contactformulier in of bel 088-3387300.

© Copyright 2007 - 2024 DeurenServiceCentrum B.V. - Algemene Voorwaarden - Juridisch - Sitemap