Noodreparatie
Dezelfde dag!
VCA gecertificeerde
monteurs.
Aantrekkelijke onderhouds
contracten (EN 13241-1)

Brandwerende deuren onderhoud

Heeft u brandwerende deuren in uw pand? Bij dit soort deuren is het van uitermate groot belang dat deze regelmatig worden gecontroleerd. Zulke poorten en deuren worden gecontroleerd op hun functioneren, net zoals alle andere industriedeuren, maar er vinden ook extra controles plaats op het gebied van brandveiligheid. Denk hierbij aan het controleren van de smeltzekeringen en de accupacks, en het automatisch dichtlopen bij brand. Zulke deuren kunnen levens redden, dus gedegen onderhoud is essentieel.

Onderhoud en reparaties

Het onderhoud aan uw branddeuren kunt u eenvoudig laten uitvoeren door Deuren Service Centrum. Wij bieden een excellente service: We contacteren u tijdig wanneer het tijd is om uw deuren te laten controleren en onderhouden, er wordt een datum geprikt en op die datum wordt al het industriedeuren onderhoud uitgevoerd.

Hebben uw brandwerende deuren onverhoopt schade opgelopen, om wat voor reden dan ook? Dan is een spoedreparatie van groot belang. Deuren Service Centrum is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Wij zijn zo snel mogelijk ter plaatse om een (nood)oplossing te verzorgen. Al onze monteurs zijn goed opgeleid en beschikken over een flinke dosis ervaring. U kunt er dus op vertrouwen dat de schade op uitstekende en veilige wijze wordt gerepareerd. wij reparende vrijwel alle brandwerende industriedeuren voor u, zoals overheaddeuren, maar ook loodsdeuren en magazijndeuren.

Brandwerende deuren kopen

Wilt u uw pand voorzien van extra veilige branddeuren? DeurenServiceCentrum kan u bijstaan met raad en daad. Door onze jarenlange ervaring op het gebied industriële deuren, kunnen onze adviseurs u voorzien van een goed advies op maat. Tevens bieden we scherpe tarieven en een professionele plaatsing.

Ons assortiment bestaat onder andere uit de volgende producten:

Heeft u interesse in onze service of wilt u nieuwe branddeuren aanschaffen? Vult u dan het contactformulier in of neem contact op via de telefoon: 088-3387300. 

© Copyright 2007 - 2023 DeurenServiceCentrum B.V. - Algemene Voorwaarden - Juridisch - Sitemap