Noodreparatie
Dezelfde dag!
VCA gecertificeerde
monteurs.
Aantrekkelijke onderhouds
contracten (EN 13241-1)

Crawford deuren service

Industriële Crawford garagedeuren staan bekend om hun hoge kwaliteit en lange levensduur. Heeft u ook een dergelijke deur in uw bedrijfspand? Het is wettelijk verplicht om industriedeuren jaarlijks te controleren op veiligheid en functioneren. Tevens verkleint dergelijk onderhoud de kans op storingen. Wij helpen u hier graag bij. Wij kunnen als merk-onafhankelijk deuren service bedrijf al uw Crawford overheaddeuren en andere industriële deuren onderhouden. Tevens kunnen we, indien dit noodzakelijk is, (spoed)reparaties uitvoeren.

Industriële garagedeur; wat is het?

Wat is het verschil tussen een particuliere garagedeur en dat van een industriële, bijvoorbeeld een Crawford garagedeur? Bij de particuliere garagedeur verstaan wij voornamelijk de standaard garagedeur die aan de voorkant van de garage wordt geplaatst. Bij de industriële garagedeuren zijn er echter vele verschillende soorten en maten. Hieronder hebben wij enkele van de deuren benoemd:
  • De bekende roldeur
    Dit is één van de meest voorkomende type garagedeur, ook bij de Crawford modellen. Hoe werkt een roldeur? De naam zegt het eigenlijk al. Bij de roldeuren bestaat de deur uit meerdere stroken kunststof. Deze stroken rollen zich op wanneer de roldeur geopend wordt, en rollen zich weer uit wanneer de roldeur zich sluit. 
  • De sectionale garagedeur
    Bij deze garagedeur heeft u de mogelijkheid om het ook zijdelings te openen. Echter dient u hier rekening te houden met eventuele ruimte dat nodig is voor de rails wanneer je de deur zijdelings wilt laten openen.

Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden die Deuren Service Centrum u te bieden heeft? Neem dan contact met ons op en dan vertellen wij u graag meer over de Crawford garagedeuren!

Het flexibele service contract

Bij Deuren Service Centrum kunt u kiezen voor een flexibele onderhoudsovereenkomst. Dit contract zorgt ervoor dat u elk jaar tijdig wordt geïnformeerd over het naderende onderhoud van uw Crawford overheaddeuren, industriële garagedeuren en andersoortige industriedeuren. Wij komen langs op een datum en tijd die u het beste uitkomt en voeren dan grondig onderhoud uit. Van élke gecontroleerde deur ontvangt u een onderhoudsrapport. Wij werken met scherp geprijsde reserveonderdelen die van dezelfde, wellicht zelfs betere, kwaliteit zijn dan de huidige onderdelen in uw deuren. Kwaliteit en service staan voorop bij Deuren Service Centrum, dus uw industriepoorten onderhoud is bij ons in goede handen. Daarbij zijn wij 24/7 bereikbaar voor eventuele storingen aan uw crawford deur.

Industriële Crawford garagedeuren

Wordt het tijd om uw industriedeuren te vervangen? Wellicht zijn Crawford overheaddeuren een goede keuze. Als merk-onafhankelijk bedrijf kunnen we u goed adviseren op het gebied van nieuwe overheaddeuren of andere industriële deuren, zoals brandwerende deuren. Tevens kunnen we u een scherpe prijs bieden en kunt u de deuren meteen door onze VCA gecertificeerde monteurs laten plaatsen.

Heeft u interesse in onderhoud of aanschaf van Crawford overheaddeuren, garagedeuren of andersoortige Crawford industriedeuren? Wij helpen u graag. Neem contact op met DeurenServiceCentrum via tel: 088-3387300 of vul het contactformulier in.

© Copyright 2007 - 2023 DeurenServiceCentrum B.V. - Algemene Voorwaarden - Juridisch - Sitemap