Noodreparatie
Dezelfde dag!
VCA gecertificeerde
monteurs.
Aantrekkelijke onderhouds
contracten (EN 13241-1)

Docklevellers en Dockshelters

Docklevellers en dockshelters komen voor op plekken waar goederen geladen en gelost worden. Hierbij valt te denken aan distributiecentra, magazijnen en andere bedrijven. Ook dockshelters en docklevellers dienen onderhouden te worden. Hiervoor kunt u Deuren Service Centrum inschakelen. En als we dan toch bij u op locatie zijn, dan kunnen we, indien u dit wenst, ook meteen uw overige industriedeuren nakijken. Deuren Service Centrum biedt namelijk een complete service voor bedrijven.

Dockshelter & dockleveller onderhoud

Jaarlijks onderhoud aan uw docklevellers en dockshelters is eigenlijk een must. Echter, bij een hoge gebruiksintensiteit kan het zijn dat het onderhoud vaker dient plaats te vinden. Het is van belang om uw installaties goed te onderhouden, want dit zal de levensduur verlengen en de kans op problemen drastisch verkleinen.

Het DSC onderhoudscontract

Deuren Service Centrum biedt u een onderhoudscontract waarbij wij al uw docklevellers, dockshelters en overige industriedeuren periodiek controleren, onderhouden en indien nodig repareren. Wij informeren u tijdig wanneer het onderhoud eraan komt en wij komen op een dag en tijd die u het beste uit komt. Na afloop ontvangt u een uitgebreid keuringsrapport en kunt u eventueel een totaalofferte ontvangen wanneer er noodzakelijke reparaties uitgevoerd moeten worden. Een unieke en handige bijkomstigheid: Het DSC onderhoudscontract is te allen tijde opzegbaar zonder opzegtermijn.

Storing aan uw dockleveller?

Is er een storing opgetreden of is de dockleveller beschadigd door bijvoorbeeld een aanrijding? Deuren Service Centrum is 24/7 bereikbaar: wij komen dan zo snel mogelijk naar u toe om voor een oplossing te zorgen. U bent volledig ontzorgd wanneer u in zee gaat met DSC: wij nemen u alle zorgen omtrent uw docklevellers en dockshelters uit handen.  

Heeft u interesse in onze service diensten? Neem dan contact op met DeurenServiceCentrum via het telefoonnummer 088-3387300 of vul het contactformulier in.

© Copyright 2007 - 2023 DeurenServiceCentrum B.V. - Algemene Voorwaarden - Juridisch - Sitemap