Noodreparatie
Dezelfde dag!
VCA gecertificeerde
monteurs.
Aantrekkelijke onderhouds
contracten (EN 13241-1)

Fabrieksdeuren service

Deuren Service Centrum is gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van schade en storingen aan fabrieksdeuren. Het jaarlijkse onderhoud aan uw deuren, in overeenstemming met de Europese norm EN 13241-1, is iets dat u prima bij ons neer kunt leggen. Wij zorgen ervoor dat we u tijdig contacteren om te vertellen dat het onderhoud er weer aan komt. U kiest een datum en tijd, en onze monteurs komen al uw deuren controleren, onderhouden en indien nodig ook repareren. Ook met spoedgevallen kunt u te allen tijde bij ons terecht.

Storing aan uw deuren?

Het is mogelijk dat fabrieksdeuren niet meer naar behoren functioneren. Bij een storing kunt u direct contact opnemen met Deuren Service Centrum. Wij zijn namelijk 24/7 bereikbaar. Onze VCA gecertificeerde monteur komt zo vlug mogelijk om de storing te verhelpen. Doordat wij monteurs én materialen in heel Nederland hebben, kunnen we snel ter plaatse zijn. Optimale service: dat is waar DSC voor staat.

Nieuwe fabrieksdeuren nodig?

Wellicht zijn uw industriële deuren binnenkort aan vervanging toe. Maar welke deuren zijn geschikt voor uw bedrijf? Wenst u bijvoorbeeld een loopdeur, elektrische bediening of sensoren? Kiest u voor een roldeur, sectionaaldeuren of snelloopdeuren? Zijn branddeuren noodzakelijk of niet? Er komt heel wat bij kijken wanneer u besluit om nieuwe fabrieksdeuren aan te schaffen. Deuren Service Centrum is al vele jaren actief in industriële deuren. Wij kunnen u advies geven, zodat u de juiste fabrieksdeuren kunt aanschaffen.

Zoekt u een kundige partner op het gebied van fabrieksdeuren, voor onderhoud, service, reparaties en/of de aanschaf van nieuwe deuren? Neem dan contact op met Deuren Service Centrum.
Vul het contactformulier in of bel ons op het volgende nummer:  088-3387300

© Copyright 2007 - 2022 DeurenServiceCentrum B.V. - Algemene Voorwaarden - Juridisch - Sitemap