Noodreparatie
Dezelfde dag!
VCA gecertificeerde
monteurs.
Aantrekkelijke onderhouds
contracten (EN 13241-1)

Hörmann overheaddeuren

In de wereld van industriedeuren is Hörmann een veel geziene en bekende naam. Het is een van de grootste aanbieders in Europa, dus wellicht beschikt uw pand ook over deze kwalitatieve industriedeuren. Het is wettelijk verplicht om uw industriële deuren jaarlijks te laten controleren en onderhouden (EN 13241-1). Heeft u Hörmann overheaddeuren en wenst u dat deze te allen tijde optimaal functioneren? Dan kunt u kiezen voor een service contract bij Deuren Service Centrum. Onze professionele monteurs komen dan jaarlijks al uw industriële (Hörmann) garagedeuren controleren, onderhouden en indien nodig repareren. Zodoende kunt u erop vertrouwen dat uw industriedeuren weer optimaal en veilig functioneren.

Hörmann onderdelen

Is uw garagedeur beschadigd of werkt deze niet meer naar behoren? Voor kwalitatieve reserve onderdelen kunt u contact opnemen met Deuren Service Centrum. Wij kunnen aan originele Hörmann onderdelen komen, maar u kunt ook kiezen voor onze kwalitatieve reserveonderdelen met uiterst goede prijs-kwaliteit verhouding. Daarmee kiest u voor een efficiënte oplossing voor uw industriële Hörmann deuren.

Optimale industriedeuren met spoed service

Wilt u uw Hörmann industrie deuren laten controleren door een professioneel en erkend bedrijf? DeurenServiceCentrum werkt uitsluitend met VCA gecertificeerde monteurs en kwalitatieve reserveonderdelen. Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om een servicecontract af te sluiten, dat overigens te allen tijde opzegbaar is. Dit service contract houdt in dat we u tijdig informeren over het feit dat uw Hörmann overheaddeuren en andersoortige industriedeuren weer aan onderhoud toe zijn. Tevens zijn wij 24/7 bereikbaar wanneer er eventuele storingen aan Hörmann overheaddeuren of schades zijn opgetreden.

Service is niet voor niets onze middle name. Bent u benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Wilt u gebruik maken van onze diensten of producten, of heeft u andere vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier, of bel 088-3387300.

© Copyright 2007 - 2024 DeurenServiceCentrum B.V. - Algemene Voorwaarden - Juridisch - Sitemap