Noodreparatie
Dezelfde dag!
VCA gecertificeerde
monteurs.
Aantrekkelijke onderhouds
contracten (EN 13241-1)

Industrie garagedeur

Is uw bedrijf in het bezit van industrie garagedeuren? Dan weet u wellicht dat deze jaarlijks gecontroleerd en onderhouden dienen te worden conform de Europese norm  EN 13241-1. Deuren Service Centrum is de partner waarnaar u op zoek bent. Wij zetten de voordelen voor u op een rijtje:

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar.

  • Wij zijn niet merkgebonden. Wij kunnen dus álle merken industrie garagedeuren onderhouden en repareren, zoals Hörmann, Crawford, Novoferm en anderen.

  • U kunt het onderhoud aan uw industrie garagedeur op élk gewenst moment laten uitvoeren. U kiest een datum en tijd, en wij zorgen dat onze monteur(s) naar u toe komen.

  • Onze monteurs zijn VCA gecertificeerd: kwaliteit en veiligheid staan hoog in het vaandel bij Deuren Service Centrum.

  • Onze voorraad én monteurs bevinden zich in heel Nederland. Van Maastricht tot Groningen, wij kunnen u snel van dienst zijn.

Storing aan uw industrie garagedeur?

Het komt wel eens voor dat uw deuren niet meer naar behoren werken. Een dergelijke storing kan erg vervelend zijn voor uw zaken. Daarom zijn de monteurs van DeurenServiceCentrum 24/7 bereikbaar. Zij zullen zo snel mogelijk naar u toe komen om de storing aan uw industrie garagedeur op te lossen. Ook wanneer uw deuren niet meer naar behoren functioneren na bijvoorbeeld een ongeval of inbraak kunt u meteen contact met ons opnemen. We zullen met spoed de nodige reparaties uitvoeren. Mocht het probleem niet meteen verholpen kunnen worden, dan voeren we een noodreparatie uit en komen we op een later tijdstip terug om uw industrie garagedeur te repareren.

Onderhoudscontract

Wij werken met zeer interessante onderhoudscontracten die het voor u zo gemakkelijk mogelijk maken om uw industrie garagedeur(en) te onderhouden. Wij houden bij wanneer uw deuren gekeurd dienen te worden, en nemen tijdig contact met u op. Zodra de afspraak is gepland, komt onze monteur langs om het onderhoud uit te voeren. De industrie garagedeur wordt uitvoerig gecontroleerd (gemiddeld duurt dit ongeveer 45 minuten tot 1 uur per deur). Na afloop ontvangt u een onderhoudsrapport met eventuele gebreken, die u indien gewenst meteen kunt laten repareren.

Uniek: dit onderhoudscontract is te allen tijde opzegbaar, zónder opzegtermijn.

Bent u benieuwd wat Deuren Service Centrum voor u kan betekenen? Neem contact met ons op via telefoon (088-3387300) of vul het contactformulier in.

© Copyright 2007 - 2024 DeurenServiceCentrum B.V. - Algemene Voorwaarden - Juridisch - Sitemap