Noodreparatie
Dezelfde dag!
VCA gecertificeerde
monteurs.
Aantrekkelijke onderhouds
contracten (EN 13241-1)

Industriële deuren service van topkwaliteit

Deuren Service Centrum is uw partner op het gebied van reparatie, onderhoud en aankoop van industriële deuren voor uw pand. Bent u op zoek naar een bedrijf dat met álle merken snelloopdeuren, sectionaaldeuren, overheaddeuren en roldeuren kan werken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij voorzien u graag van vakkundige monteurs die uw industriedeur op locatie komen onderhouden en indien nodig met spoed repareren. Onze VCA-gecertificeerde monteurs staan 24/7 met spoed voor u klaar.

Merkonafhankelijk onderhoud conform EN13241-1

Deuren Service centrum onderscheidt zich door het grote aantal monteurs in heel Nederland. Onze monteurs kunnen dus binnen afzienbare tijd bij u op locatie zijn om eventuele storingen met industriële deuren op te lossen. Daarnaast zijn we merkonafhankelijk: wij kunnen industriedeuren van élk denkbaar merk onderhouden en indien nodig met spoed repareren. Het onderhoud dat wij uitvoeren gaat geheel volgens de regels van EN 13241-1. Deze Europese norm heeft betrekking op industriële en commerciële garagedeuren en poorten. Deze poorten en deuren dienen namelijk jaarlijks door een erkend bedrijf gecontroleerd te worden. Deuren Service Centrum is een dergelijk erkend bedrijf, dus u kunt uw industriedeuren onderhoud met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

Industriedeuren kopen bij DSC

Ook voor het kopen van bedrijfsdeuren bent u bij DeurenServiceCentrum aan het juiste adres. Wij hebben een groot aantal deuren en poorten in ons assortiment. Onze professionele monteurs kunnen op locatie komen plaatsen, op een tijdstip dat het u goed uitkomt. Wij leveren uitsluitend topkwaliteit, dus u kunt erop vertrouwen dat u met producten van Deuren Service Centrum good value for money in huis haalt. Daarnaast kunnen we u informeren en adviseren over de verschillende mogelijkheden, zodat u de beste industriedeuren voor uw specifieke situatie zult ontvangen. Wij luisteren goed naar uw wensen en behoeften, en op basis daarvan komen we met een efficiënt plan. Industriedeuren kopen is geen lastige klus wanneer u met Deuren Service Centrum in zee gaat.

Heeft u interesse in onze diensten of producten? Of heeft u een storing aan een industriedeur? Neem voor meer informatie contact op met DSC via het contactformulier of bel ons op 088-3387300. Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar.

© Copyright 2007 - 2023 DeurenServiceCentrum B.V. - Algemene Voorwaarden - Juridisch - Sitemap