Noodreparatie
Dezelfde dag!
VCA gecertificeerde
monteurs.
Aantrekkelijke onderhouds
contracten (EN 13241-1)

Industriepoorten service

Bent u op zoek naar een betrouwbare en efficiënte partij die uw industriepoorten kan controleren, onderhouden en eventueel met spoed kan repareren als dit noodzakelijk is? Dan is Deuren Service Centrum de professionele partner die u zoekt. DSC onderscheidt zich door niet-merkgebonden service te bieden op het gebied van industriepoorten. Wij kunnen u waar dan ook in Nederland voorzien van de beste service. Onze servicemonteurs zijn allemaal VCA gecertificeerd en kunnen binnen afzienbare tijd op locatie zijn om urgente problemen op te lossen. Ze staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u paraat.

Verleng de levensduur van uw industrie poorten

Een industrie poort kan ontzettend lang meegaan, mits deze goed wordt onderhouden. Deuren Service Centrum biedt aantrekkelijke servicecontracten aan. Dit betekent dat wij jaarlijks uw industriële poorten komen onderhouden, uiteraard conform EN 13241-1. De Europese norm EN 13241-1 houdt in dat uw industriële deuren en poorten jaarlijks door een onafhankelijke partij onderhouden dienen te worden. Veiligheid en duurzaamheid zijn van groot belang, zowel voor u als voor ons, dus u kunt er op vertrouwen dat wij het onderhoud op een correcte wijze kunnen

Last van een storing?

Het kan voorkomen dat een industriepoort te maken krijgen met een storing. Onze professionele monteurs komen zo snel mogelijk bij uw op locatie, om de storing te verhelpen. Hierdoor zult u nooit lang hinder hebben van een niet-werkende industriepoort.

Van handmatige naar elektrische bediening

Behalve het onderhouden en repareren van industriële deuren en poorten, kunnen we ze ook upgraden. Zo kunnen we uw poort met handmatige bediening voorzien van elektrische bediening. Tevens kunnen we sensoren installeren die uw poorten extra veilig maken. Voor alle denkbare service op het gebied van uw industrie poort bent u bij DeurenServiceCentrum aan het juiste adres. Ook kunnen we u voorzien van nieuwe industriële poorten van topkwaliteit. Heeft u vragen? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 088-3387300.

© Copyright 2007 - 2022 DeurenServiceCentrum B.V. - Algemene Voorwaarden - Juridisch - Sitemap