Noodreparatie
Dezelfde dag!
VCA gecertificeerde
monteurs.
Aantrekkelijke onderhouds
contracten (EN 13241-1)

Loodsdeuren reparatie/onderhoud service

Is uw bedrijf in het bezit van loodsdeuren? Bijvoorbeeld in de vorm van overheaddeuren? Het is verplicht om deze jaarlijks te laten controleren en onderhouden door een erkend deurenbedrijf, zodat deze optimaal en veilig functioneren. Dit geldt overigens voor alle industriële en commerciële garagedeuren en garagepoorten. Het onderhoud en storingen aan loodsdeuren kunt u eenvoudig laten uitvoeren door Deuren Service Centrum. Wij nemen u alle zorg en onderhoudswerkzaamheden uit handen en zorgen ervoor dat de deuren van uw loods weer optimaal functioneren.

Storing of schade aan uw loodsdeur?

Het kan wel eens gebeuren dat er schade ontstaat aan uw loodsdeur, bijvoorbeeld door een aanrijding. Het is dan belangrijk dat deze schade zo spoedig mogelijk wordt verholpen, zodat deze zo weinig mogelijk negatieve invloed heeft op uw business. Deuren Service Centrum is 24/7 bereikbaar om (spoed)reparaties uit te voeren aan uw loods deuren. We gebruiken uitsluitend topkwaliteit onderdelen met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Tevens zijn al onze monteurs VCA gecertificeerd. Topkwaliteit service en scherpe prijzen staan hoog in het vaandel bij Deuren Service Centrum.

Onderhoudscontract afsluiten?

Wilt u jaarlijks gecontacteerd worden zodra uw fabrieksdeuren weer aan onderhoud toe zijn? Wanneer u een (te allen tijde opzegbaar) onderhoudscontract bij ons afsluit, dan nemen we tijdig contact op wanneer het onderhoud eraan zit te komen. We controleren en onderhouden uw loodsdeuren grondig, en na afloop ontvangt u een onderhoudsrapport. Eventuele schades worden, indien gewenst en indien mogelijk, meteen opgelost. Gemak dient de mens, dus wanneer u uw deurenonderhoud volledig uit handen wilt geven aan een betrouwbare partner, dan is DeurenServiceCentrum absoluut het overwegen waard!

Behalve onderhoud & reparaties kunt u bij ons ook terecht voor nieuwe loods deuren.

Bent u geïnteresseerd in de loodsdeuren reparatie/onderhoud service of in nieuwe deuren voor uw loods? Contacteer Deuren Service Centrum via het contactformulier of bel ons op 088-3387300.

© Copyright 2007 - 2023 DeurenServiceCentrum B.V. - Algemene Voorwaarden - Juridisch - Sitemap