Noodreparatie
Dezelfde dag!
VCA gecertificeerde
monteurs.
Aantrekkelijke onderhouds
contracten (EN 13241-1)

Magazijndeur onderhoud / reparatie door DSC

Magazijndeuren zijn er in diverse soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan overheaddeuren, tochtdeuren, laad- en lossystemen, pendeldeuren, roldeuren en (zelfherstellende) snelloopdeuren. Wat deze deuren echter allemaal gemeen hebben, is het feit dat ze jaarlijks gecontroleerd, onderhouden en indien nodig gerepareerd dienen te worden door een erkend bedrijf. DeurenServiceCentrum kan u dit volledig uit handen nemen: Onze VCA gecertificeerde monteurs werken volledig conform EN 13241-1. Goed functionerende en veilige magazijn deuren zijn binnen handbereik!

De voordelen van Deuren Service Centrum

Wanneer u het magazijn deur onderhoud, storingen, de reparaties en de controles aan ons over laat, dan kunt u kiezen voor een (te allen tijde opzegbaar) servicecontract. Hier zitten fijne voordelen aan vast:
24/7 bereikbaarheid;

  • Reserveonderdelen met een optimale prijs/kwaliteit verhouding;

  • Altijd een VCA gecertificeerde monteur bij u in de buurt, aangezien onze monteurs zich in heel Nederland bevinden;

  • Wij zijn niet merkgebonden. We kunnen werken met álle merken magazijndeuren.

  • U wordt tijdig gecontacteerd dat uw deuren weer aan onderhoud toe zijn.

  • Spoedreparaties aan uw magazijndeur

Magazijndeuren kopen?

Ook voor het kopen van magazijndeuren bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze jarenlange expertise op het gebied van industriële deuren, kunt u erop vertrouwen dat we u een kundig en onafhankelijk advies geven. We zijn namelijk volledig merk-onafhankelijk. We kijken dus echt naar uw wensen en behoeften. Tevens bieden we scherpe tarieven, vakkundige plaatsing op een datum en tijdstip naar keuze en uiteraard excellente service.

Neem contact met ons op

Heeft u industriële deuren die u graag gecontroleerd, gerepareerd of onderhouden wilt hebben? Wilt u onafhankelijk advies op het gebied van de aankoop van een magazijndeur? Wij helpen u graag. Vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. U kunt ons natuurlijk ook even bellen op tel: 088-3387300.

Heeft u onverwachtse schade of een storing aan uw deur? Wij zullen het probleem zo spoedig mogelijk verhelpen.

© Copyright 2007 - 2024 DeurenServiceCentrum B.V. - Algemene Voorwaarden - Juridisch - Sitemap