Noodreparatie
Dezelfde dag!
VCA gecertificeerde
monteurs.
Aantrekkelijke onderhouds
contracten (EN 13241-1)

Novoferm garagedeur service

Novoferm is een bekende naam op het gebied van industriële deuren. Het is goed mogelijk dat u een Novoferm overheaddeur of andersoortige garagedeur in uw pand heeft. Industriedeuren zijn onzichtbare en onmisbare schakels in uw bedrijf. Het is van groot belang dat deze dus feilloos functioneren. Deuren Service Centrum heeft veel ervaring in het onderhouden en (spoed)repareren van Novoferm industriële garagedeuren. Jaarlijks onderhoud is niet alleen verplicht vanuit de wet, maar het is ook noodzakelijk om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw deuren. Verleng de levensduur van uw Novoferm industriële garagedeuren en voorkom storingen door het jaarlijkse onderhoud te laten uitvoeren door Deuren Service Centrum.

Soorten Novoferm garagedeur

Het is belangrijk om een Novoferm garagedeur te kiezen dat het beste aansluit bij uw wensen. Er zijn namelijk vele verschillende soorten en maten waarin Novoferm de garagedeuren levert. Hieronder hebben wij enkele soorten voor u genoteerd:
  • Overheaddeuren
    Een andere benaming voor de overheaddeuren is de sectionaal deur. Dit komt doordat de overheaddeuren opgedeeld zijn in verschillende secties. Novoferm overheaddeuren worden vaak gebruikt in de industriële sector. Dit komt door de eenvoudig werkwijze en de minimale plek vereiste.
  • Snelroldeuren
    Snelroldeuren zijn uitermate geschikt voor panden waar er veel vervoer en/of personeelsverkeer is. Deze deuren openen en sluiten zich namelijk enorm makkelijk en voorkomen zo eventuele tocht. 
Daarnaast biedt Novoferm ook toegangsdeuren voor bijvoorbeeld parkeergarages aan en ook tochtdeuren. Wilt u graag meer informatie over de industriële deuren van Novoferm en wat de mogelijkheden hierin zijn? Onze experts staan u graag te woord! Wij helpen u met de nodige vraagstukken en kunnen een advies geven gebaseerd op uw bedrijfssituatie. 

Jaarlijks Novoferm deuren onderhoud

Wenst u gebruik te maken van jaarlijkse deuren service? Dan raden we u aan om te kiezen voor het flexibele onderhoudscontract. Wij nemen in dat geval tijdig contact met u op, zodat u tijdig wordt geïnformeerd over het naderende onderhoud van uw Novoferm sectionaaldeuren of andere industriedeuren. Aangezien wij merk-onafhankelijk zijn, kunt u al uw industriële deuren door ons laten controleren, onderhouden en repareren, ongeacht van welk merk deze zijn. Wij komen op een datum en tijd dat het u uitkomt en na afloop ontvangt u een keuringsrapport voor elke afzonderlijke deur. Ook bij spoedreparaties zorgen wij voor een snelle service, inclusief keuringsrapport. Ons service contract is overigens te allen tijde opzegbaar.

Novoferm onderdelen nodig?

Bent u op zoek naar kwalitatieve onderdelen van uw Novoferm garagedeuren? Wij hebben veel reserveonderdelen op voorraad liggen. We kunnen uiteraard aan originele Novoferm onderdelen komen, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor onze reserveonderdelen met excellente prijs/kwaliteit verhouding. Wij garanderen dat deze onderdelen een van gelijkwaardige, al dan niet betere kwaliteit zijn dan de huidige onderdelen in uw garagedeur. Tevens komen onze VCA gecertificeerde monteurs uw industriële novoferm garagedeuren graag repareren. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Interesse in onze diensten en/of producten? Neem dan vrijblijvend contact op met DeurenServiceCentrum via telefoon (088-3387300) of vul het contactformulier in.

© Copyright 2007 - 2023 DeurenServiceCentrum B.V. - Algemene Voorwaarden - Juridisch - Sitemap