Noodreparatie
Dezelfde dag!
VCA gecertificeerde
monteurs.
Aantrekkelijke onderhouds
contracten (EN 13241-1)

Onderhoudscontract

Sinds 2005 is het verplicht om industriële garagedeuren en commerciële industriedeuren jaarlijks te laten keuren en onderhouden (EN 13241-1). Bij DeurenServiceCentrum kunt u een scherp geprijsd en praktisch onderhoudscontract afsluiten. Wij kunnen zodoende zorg dragen voor het onderhoud en de veiligheid van uw industriedeuren.

De voordelen van ons onderhoudscontract op een rij:

  • U hoeft nergens aan te denken: wij contacteren u tijdig met het bericht dat uw deuren weer gekeurd dienen te worden. We kunnen dan meteen een afspraak inplannen op een datum die u goed uitkomt.
  • De keuring en het onderhoud samen duren ongeveer 45 minuten tot 1 uur per deur. Wij zorgen er dus voor dat de industriedeur uitvoerig wordt gecontroleerd op veiligheid en functionaliteit.
  • Na de keuring ontvangt u meteen een checklist zodat u kunt zien wat we precies hebben gedaan aan onderhoud en controles.
  • Ook voorzien we u van een onderhoudsrapport voor elke deur die we hebben gecontroleerd. Hierin zullen we eventuele gebreken vermelden. U kunt deze meteen laten repareren of u kunt er voor kiezen om een vrijblijvende totaalofferte te ontvangen.
  • Het onderhoudscontract is te allen tijde opzegbaar, zónder opzegtermijn.

Schade? Wij lossen het snel voor u op

Heeft u schade aan uw industriedeur(en) of werkt uw deur niet meer naar behoren? U kunt ons 24/7 bereiken en wij zullen dan zo spoedig mogelijk een monteur naar u toe sturen. Deze zal het probleem ter plekke verhelpen of, wanneer dit niet meteen mogelijk is, voor een noodoplossing zorgen. We kunnen u dan een vrijblijvende offerte sturen betreft het permanente herstel van uw industriedeur(en).

Kosten van het onderhoudscontract

Afhankelijk van het soort industriedeur en het aantal deuren betaalt u jaarlijks een vast bedrag aan onderhoudskosten. Vul het contactformulier in zodat we u een vrijblijvende offerte kunnen toesturen. Ook kunt u ons rechtstreeks bereiken op telefoonnummer 088-3387300.

© Copyright 2007 - 2023 DeurenServiceCentrum B.V. - Algemene Voorwaarden - Juridisch - Sitemap