Noodreparatie
Dezelfde dag!
VCA gecertificeerde
monteurs.
Aantrekkelijke onderhouds
contracten (EN 13241-1)

Excellente overheaddeuren service

Overheaddeuren worden veel toegepast in loodsen en bedrijfshallen. Deze industriële deuren dienen jaarlijks onderhouden te worden volgens de Europese norm  EN 13241-1. De professionele onderhoudsmonteurs van Deuren Service Centrum kunnen u hierbij van dienst zijn. Op een door u gekozen tijdstip en datum komen we naar u toe en zorgen we ervoor dat al uw deuren worden gecontroleerd en onderhouden. Mochten er gebreken of storingen worden gevonden, dan kunt u een offerte ontvangen en desgewenst kunnen we de gebreken verhelpen. Voor uitstekende service op het gebied van overhead deuren bent u bij ons aan het juiste adres.

24/7 overheaddeur spoed reparatie

Mocht er plotseling schade zijn ontstaan aan uw overhead deuren, bijvoorbeeld door een ongeval of een inbraak, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Er zal dan zo snel mogelijk een monteur naar u toe worden gestuurd. Mocht het probleem niet meteen verholpen kunnen worden, dan zorgen we voor een adequate tijdelijke oplossingen. Wij komen dan later terug om de overheaddeur reparatie af te ronden.

Overheaddeur; de voordelen

Deuren Service Centrum levert niet alleen excellente service aan industriële deuren. U kunt ook een nieuwe overheaddeur via ons bestellen. Wij leveren uitsluitend topkwaliteit en de deur wordt op een door u gekozen tijdstip geplaatst door onze VCA gecertificeerde monteurs. Veiligheid en kwaliteit staan voorop bij DSC.

Is uw bedrijf nog niet in het bezit van overheaddeuren? Wij zetten de voordelen van deze industriële deuren graag voor u op een rijtje.

  • Overheaddeuren zijn onderhoudsarm: u kunt ze jaarlijks laten inspecteren en onderhouden door DeurenServiceCentrum. Dit jaarlijkse onderhoud is conform EN 13241-1. Behalve het verplichte onderhoud behoeven de overheaddeuren weinig zorg en aandacht.
  • De deuren zijn te verkrijgen in verschillende maten en kleuren. Er is dus altijd een overheaddeur die aansluit bij uw bedrijfspand.
  • Er zijn diverse opties waaruit u kunt kiezen, waaronder een loopdeur, ramen en eventueel elektrische bediening.

Heeft u interesse in een overheaddeur? Kunnen we u van dienst zijn met service, onderhoud, reparatie of de aanschaf van industriële deuren? Of heeft u een storing aan uw overheaddeur? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Iedere soort overheaddeur

Wij van Deuren Service Centrum zijn experts op het gebied van onderhoud en reparatie van overheaddeuren. Door onze jarenlange ervaringen zijn wij in staat om iedere industriële overheaddeur te onderhouden en/of te repareren. Daar waar sommige deuren te maken hebben met bijvoorbeeld ‘torsieveren’ (deze zorgen voor een soepele poortloop door het gewicht op te heffen), dien je bij een andere deur weer op andere zaken te letten. Wij weten bij iedere deur de correcte en meest efficiënte werkwijze zodat wij gericht en snel te werk kunnen gaan.
 
Bent u benieuwd naar de kennis en kunde van onze specialisten? Neem dan direct contact met ons op! Onze experts staan iedere dag voor u klaar.

 

Tel: 088-3387300

© Copyright 2007 - 2022 DeurenServiceCentrum B.V. - Algemene Voorwaarden - Juridisch - Sitemap