Noodreparatie
Dezelfde dag!
VCA gecertificeerde
monteurs.
Aantrekkelijke onderhouds
contracten (EN 13241-1)

Overheaddeur storing of reparatie?

Beschikt uw (bedrijfs)pand over overheaddeuren? Het kan wel eens voorkomen dat er problemen zijn met uw deuren, bijvoorbeeld door een storing. Bij Deuren Service Centrum staan we voor u klaar om deze problemen te verhelpen. Is er bijvoorbeeld een (spoed)reparatie nodig aan uw overheaddeur? Of is er onverhoopt een storing opgetreden? Onze VCA gecertificeerde monteurs staan 24/7 voor u klaar.

Wij bieden u een uitstekende spoedservice en zorgen dat uw probleem zo snel mogelijk wordt verholpen. Wanneer uw overheaddeur reparatie niet meteen volledig kan worden uitgevoerd, bijvoorbeeld omdat er onderdelen moeten worden besteld, dan kunt u erop vertrouwen dat we een goede, tijdelijke oplossing voor u verzorgen. We kunnen dan op een later tijdstip terugkomen om de reparatie af te ronden. Een overheaddeur storing wordt zodoende vakkundig en zo snel mogelijk opgelost zodat u er zo weinig mogelijk ongemak van ondervindt.

Overheaddeur reparatie inplannen

Het repareren van uw overheaddeur kunnen we plannen op een moment dat het u ook goed uitkomt. We hebben monteurs in heel Nederland, dus we kunnen binnen afzienbare tijd bij u op locatie zijn om een overheaddeur reparatie uit te voeren. Kwaliteit en snelheid staan hoog in het vaandel. Is de beschadiging te groot en/of is de schade te complex? Onze monteurs zullen langskomen om de schade te beoordelen en vervolgens sturen we een geheel vrijblijvende offerte. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Wilt u een reparatie aan uw overheaddeur inplannen? Neem dan contact met ons op. Naast het oplossen van storingen / schades kunt u bij Deuren Service Centrum ook terecht voor het verplichte jaarlijkse onderhoud en de aanschaf van overheaddeuren.

Maak gebruik van onze een uitstekende service: U kunt ons bereiken op 088-3387300 of via het contactformulier.

© Copyright 2007 - 2023 DeurenServiceCentrum B.V. - Algemene Voorwaarden - Juridisch - Sitemap