Noodreparatie
Dezelfde dag!
VCA gecertificeerde
monteurs.
Aantrekkelijke onderhouds
contracten (EN 13241-1)

Sectionaaldeuren reparatie

Mocht het onverhoopt voorkomen dat uw sectionaaldeur gerepareerd moet worden? Wij van DSC helpen u graag met de reparaties van één of meerder sectionaaldeuren. Uiteraard is het van belang om eerst de schade of mankementen aan uw deuren te bekijken. Zodoende kunnen wij zo spoedig mogelijk de reparatie uitvoeren. De reparatie van uw sectionaaldeuren, uitgevoerd door onze gespecialiseerde servicemonteurs, gebeurt op vakkundige en veilige wijze.

Beoordelen van de schade

Het kan voorkomen dat de sectionaaldeur niet direct gerepareerd kan worden. Dit vinden wij natuurlijk erg vervelend en daarom zoeken wij samen met u naar een passende noodoplossing. Daarna zullen wij zo spoedig mogelijk een afspraak maken om uw deur permanent te repareren. Meld schade of reparaties zo snel mogelijk, zodat uw sectionaaldeur snel weer naar behoren werkt.

Onderhoudscontract met Deuren Service Centrum

Het is verplicht om sectionaaldeuren jaarlijks te controleren en te onderhouden. Dit gaat via de wettelijke eis, conform EN-13241-1. Het is mogelijk om een onderhoudscontract met DSC af te sluiten. Hierdoor wordt de kans op schade drastisch verkleind. Verder biedt het onderhoudscontact nog vele andere voordelen voor uw bedrijf:

  • Reparatie op een door u gekozen datum en tijdstip;
  • Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u bereikbaar;
  • Een reminder betreffende het verplichte jaarlijkse onderhoud;
  • Snelle en veilige (spoed)reparaties aan uw sectionaaldeuren;
  • Kennis van alle merken sectionaaldeuren. Wij hebben de kennis en middelen om elke industriële deur te controleren, onderhouden en repareren.

Door onze jarenlange en ruime ervaring kunnen wij uw deur altijd weer naar functioneren herstellen. Wilt u een sectionaaldeur laten repareren of heeft u interesse in het flexibele onderhoudscontract? Via het contactformulier of het telefoonnummer; 088-3387300 kunt u contact met ons opnemen.

© Copyright 2007 - 2022 DeurenServiceCentrum B.V. - Algemene Voorwaarden - Juridisch - Sitemap