Noodreparatie
Dezelfde dag!
VCA gecertificeerde
monteurs.
Aantrekkelijke onderhouds
contracten (EN 13241-1)

Roldeur service

Heeft u last van een storing aan uw roldeuren? Dit kan een negatieve invloed hebben op de werkzaamheden van uw bedrijf, dus u wilt dit zo snel mogelijk opgelost hebben. U kunt bij Deuren Service Centrum terecht voor 24/7 service op het gebied van storingen bij roldeuren. Onze vakmensen beschikken over een ruime dosis ervaring en zijn daarom in staat om de meest uiteenlopende problemen aan uw deuren op te lossen. 

Deuren Service Centrum werkt met reserveonderdelen met een excellente prijs-kwaliteit verhouding. Onze VCA gecertificeerde monteurs hebben een groot aantal van deze onderdelen op voorraad, zodat de roldeuren reparatie meteen kan plaatsvinden.

Roldeuren onderhoud conform EN 13241-1

Nadat uw deuren zijn geplaatst, is het van belang om deze regelmatig te onderhouden. Hierdoor kunt u de veiligheid en levensduur van uw deuren vergroten. Daarnaast is het volgens de Europese normen verplicht om jaarlijks onderhoud te laten uitvoeren aan uw industriële deuren. Allemaal redenen om een service contract af te sluiten bij Deuren Service Centrum. Wij nemen tijdig contact met u op om een datum te prikken waarop onze monteurs het roldeuren onderhoud kunnen uitvoeren. Vervolgens controleren en onderhouden we elke deur afzonderlijk en ontvangt u na afloop een rapport. Eventuele schade kunnen we meteen oplossen. Wij nemen u het volledige roldeuren onderhoud uit handen.

Neem contact op met DeurenServiceCentrum

Voor roldeuren onderhoud en reparatie bent u bij ons aan het juiste adres. Echter, u kunt ook bij ons terecht voor de aanschaf van nieuwe deuren en spoed reparaties. We kunnen u een gedegen advies geven zodat u industriële deuren ontvangt die het beste aansluiten bij uw bedrijf. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de reparatie van overheaddeuren, de reparatie van sectionaaldeuren, maar bijvoorbeeld ook docklevellers en dockshelters. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, wilt u onze scherpe tarieven ontvangen of meer informatie over het service contract?

Neem dan contact met ons op via:

© Copyright 2007 - 2023 DeurenServiceCentrum B.V. - Algemene Voorwaarden - Juridisch - Sitemap