Noodreparatie
Dezelfde dag!
VCA gecertificeerde
monteurs.
Aantrekkelijke onderhouds
contracten (EN 13241-1)

Sectionaaldeur service van DSC

Is uw onderneming in het bezit van één of meerdere sectionaaldeuren? Volgens de wet dienen deze jaarlijks gecontroleerd en onderhouden te worden (conform EN 13241-1). Wij kunnen u daar bij helpen. Deuren Service Centrum is al vele jaren actief in onderhoud en reparaties aan garagedeuren en industriedeuren. Wij zorgen ervoor dat uw deuren veilig en naar behoren werken.

De voordelen van onderhoud door Deuren Service Centrum

Kiest u er voor om uw sectionaaldeuren te laten onderhouden door Deuren Service Centrum? Dan kunt u het volgende verwachten:

  • Tijdig bericht wanneer uw sectionaaldeuren weer aan onderhoud toe zijn.
  • Wij komen op een datum en tijd naar uw keuze
  • Het onderhoud dat we uitvoeren is grondig en volledig conform de Europese normen.
  • Sectionaaldeur reparaties voeren we, indien gewenst en indien mogelijk, meteen uit.
  • Wij zijn totaal merk-onafhankelijk. We kunnen élke sectionaaldeur controleren, onderhouden en repareren. Daarnaast werken we ook met andere soorten industriedeuren, dus deze kunt u ook meteen laten controleren en onderhouden door onze professionele service monteurs.
  • Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Een sectionaaldeur storing voorkomen?

Het volledig voorkomen van een storing bij uw sectionaaldeuren kunnen wij natuurlijk niet garanderen. Wel kunnen wij er samen voor zorgen dat storing zo min mogelijk voorkomen. Door ervoor te kiezen dat Deuren Service Centrum gereguleerd langs komt om de betreffende deuren te onderhouden. Tijdens het bezoek van onze experts worden uw sectionaaldeuren volledig onderzocht. Dit doen we met de visie om storing zo veel mogelijk te voorkomen. Door de onderhoudsafspraken wordt de levensduur van uw deur(en) verleng en vinden zich er tegelijkertijd minder storingen plaatst.
 
Naast dat u minder storingen ervaart en de levensduur van het product verlengd wordt, wordt je ook geholpen door één echte vakman. Zo weet u dat u te allen tijde geholpen wordt door een deurenspecialist en hoeft u hier niet twee keer voor om te kijken.

Schade of storing aan uw sectionaaldeur?

Heeft er een ongeval plaatsgevonden en is uw overheaddeur beschadigd geraakt? Of is er sprake van een storing? In deze gevallen kunt u DeurenServiceCentrum inschakelen. Wij komen zo snel mogelijk naar u toe om het probleem te verhelpen. Wanneer de sectionaaldeur niet meteen permanent gerepareerd kan worden, dan zorgen we voor een degelijke noodoplossing. Wij komen dan later terug met de juiste materialen en onderdelen om voor een blijvende oplossing te zorgen.

Ook voor het plaatsen van nieuwe sectionaaldeuren bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u voorzien van professioneel advies. Tevens kunt u via ons diverse grote merken deuren aanschaffen, zoals Crawford, Novoferm en Hörmann.

Heeft u interesse in onze sectionaaldeuren service? Neemt u dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar met raad en daad.

Tel: 088-3387300 of vul het contactformulier in. 

© Copyright 2007 - 2022 DeurenServiceCentrum B.V. - Algemene Voorwaarden - Juridisch - Sitemap