Noodreparatie
Dezelfde dag!
VCA gecertificeerde
monteurs.
Aantrekkelijke onderhouds
contracten (EN 13241-1)

DSC Snelloopdeur service

Een snelloopdeur, ook wel bekend onder de naam speedroller of snelroldeur, dient regelmatig onderhouden te worden om de levensduur en de veilige werking te garanderen (EN 13241-1). Daarnaast vermindert jaarlijks onderhoud aan uw industriële deuren de kans op storingen en uitval. Deuren Service Centrum is een betrouwbare en professionele partner op het gebied van snelloopdeuren onderhoud, reparatie en storingen. Door onze jarenlange ervaring, merk-onafhankelijkheid en een groot team met vakkundige monteurs in heel Nederland, kunnen wij er voor zorgen dat uw industriële deuren optimaal functioneren. Ook bij plotselinge storingen staan wij zo snel mogelijk voor u klaar.

Schade aan uw industriedeur?

Het kan onverhoopt voorkomen dat uw speedrollers beschadigd zijn geraakt, bijvoorbeeld door een aanrijding. Het is dan van belang om zo snel mogelijk actie te ondernemen. Deuren Service Centrum is 24/7 bereikbaar om uw problemen met spoed op te lossen. Onze VCA gecertificeerde monteurs komen dan zo snel mogelijk naar u toe. Reserveonderdelen hebben we grotendeels op voorraad, dus we kunnen nagenoeg alle problemen meteen oplossen. Mocht de schade niet meteen opgelost kunnen worden, dan zorgen wij in ieder geval voor een noodreparatie en komen we later terug om de klus af te maken. Een spoedreparatie met excellente service: daarvoor moet u bij Deuren Service Centrum zijn.

Het plaatsen van nieuwe snelloopdeuren

Bent u geïnteresseerd in speedrollers voor uw pand? Bent u benieuwd of snelroldeuren een goede keuze zijn voor uw bedrijf? Wij vervullen graag een adviserende rol in de aankoop van industriële deuren. Tevens kunnen we de deuren plaatsen en daarna onderhouden. DSC biedt dus complete snelloopdeuren service op maat.

Voor meer informatie omtrent industriedeuren onderhoud / reparatie of het plaatsen van nieuwe snelroldeuren, kunt u terecht bij DeurenServiceCentrum

Tel: 088-3387300 of vul het contactformulier in.

© Copyright 2007 - 2023 DeurenServiceCentrum B.V. - Algemene Voorwaarden - Juridisch - Sitemap