Noodreparatie
Dezelfde dag!
VCA gecertificeerde
monteurs.
Aantrekkelijke onderhouds
contracten (EN 13241-1)

Strokengordijn voor uw bedrijf? 

Strokengordijnen zijn een functionele manier om een veelgebruikte doorgang te voorzien van enige isolatie. Wanneer een doorgang veel wordt gebruikt, dan is een deur of poort niet de goede oplossing. Het is erg tijdrovend wanneer deze constant geopend en gesloten moeten worden. Een strokengordijn is echter de perfecte oplossing. Aangezien de smalle kunststof stroken elkaar overlappen, zullen ze de doorgang voldoende afdekken. Toch kan een persoon en voertuig eenvoudig passeren zonder te stoppen.

Voordelen op een rijtje:

  • Een strokengordijn beschikt over doorzichtige stroken die licht gewoon door laten
  • Ze hebben een isolerende werking, zowel warmte als koude isolerend.
  • Ook geluid wordt geïsoleerd.
  • De kunststof stroken gaan tevens zand en stof tegen. Zo'n gordijn is dus ideaal om bijvoorbeeld een zaaghok af te scheiden van de overige fabrieksruimtes.
  • Tevens geschikt voor koelcellen en vriescellen

Strokengordijnen prijzen

De prijzen van strokengordijnen zijn afhankelijk van uw wensen. Hoe lang en breed wilt u de stroken? Wilt u een verschuifbaar ophangsysteem of niet? Wilt u een gordijn dat geschikt is voor een koel- of vriescel? Al deze factoren zullen de strokengordijn prijs beïnvloeden. Maak uw wensen kenbaar bij DeurenServiceCentrum, en wij voorzien u van een offerte op maat.

Neem contact op met Deuren Service Centrum

DSC heeft vele jaren ervaring in het plaatsen van industrie- en bedrijfsdeuren. Ook strokengordijnen is één van onze specialisaties. Wij adviseren u graag over het juiste gordijn voor uw specifieke situatie. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wilt u meer informatie over de onze scherpe tarieven? Neem dan contact op met DSC via 088-3387300. U kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.
 

© Copyright 2007 - 2022 DeurenServiceCentrum B.V. - Algemene Voorwaarden - Juridisch - Sitemap