Noodreparatie
Dezelfde dag!
VCA gecertificeerde
monteurs.
Aantrekkelijke onderhouds
contracten (EN 13241-1)

Tochtdeur service van DSC

Tochtdeuren is eigenlijk een verzamelnaam voor een aantal soorten deuren die stuk voor stuk zorgen voor tochtwering in uw pand. De twee bekendste tochtdeuren zijn pendeldeuren en strokengordijnen. Elk van deze twee deuren heeft zijn eigen voordelen. Iets wat beide exemplaren echter gemeen hebben, is het feit dat zowel personen als voertuigen zonder te stoppen kunnen passeren.

Onderhoud

Wanneer u uw tochtdeuren regelmatig laat onderhouden, wordt de levensduur drastisch verlengd. Wilt u uw deuren periodiek laten controleren, onderhouden en indien nodig repareren? Dan bent u bij Deuren Service Centrum aan het juiste adres. Wij nemen u namelijk het complete onderhoud aan uw industriedeuren uit handen. Wij bieden interessante (en te allen tijde opzegbare) onderhoudscontracten aan. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

Tochtdeuren schade

Is er onverhoopt schade aan uw deuren ontstaan? Dit kan een negatieve invloed hebben op uw werkzaamheden, en dat is natuurlijk niet prettig. Dan kunt u beroep doen op DeurenServiceCentrum. Wij zijn 24/7 bereikbaar om problemen aan uw tochtdeur te verhelpen. We komen zo snel mogelijk naar u toe en zorgen voor een tijdelijke noodoplossing of wellicht meteen al voor een permanente oplossing. Schade aan uw tochtdeuren kan vervelend zijn, maar Deuren Service Centrum kan deze gelukkig verhelpen.

Aanschaf van tochtdeuren

Is het tijd voor nieuwe tochtdeuren in uw bedrijf? Wij voorzien u graag van advies en natuurlijk van kwalitatieve producten die volledig aan uw wensen voldoen. Door onze jarenlange ervaring kunt u er op vertrouwen dat wij een excellente prijs-kwaliteit verhouding bieden.

Heeft u interesse in onze diensten of producten? Bel ons dan via 088-3387300 of vul het contactformulier op de website in.

© Copyright 2007 - 2019 DeurenServiceCentrum B.V. - Juridisch - Sitemap