Noodreparatie
Dezelfde dag!
VCA gecertificeerde
monteurs.
Aantrekkelijke onderhouds
contracten (EN 13241-1)

Tochtdeur service van DSC

Tochtdeuren is eigenlijk een verzamelnaam voor een aantal soorten deuren die stuk voor stuk zorgen voor tochtwering in uw pand. De twee bekendste tochtdeuren zijn pendeldeuren en strokengordijnen. Elk van deze twee deuren heeft zijn eigen voordelen. Iets wat beide exemplaren echter gemeen hebben, is het feit dat zowel personen als voertuigen zonder te stoppen kunnen passeren.

Soorten tochtdeuren

Eigenlijk is iedere deur die als scheiding fungeert tussen twee verschillende ruimtes of een deur die binnen en buiten scheid, een tochtdeur. Toch valt het op dat wanneer er een deur geplaatst dient te worden met de intentie om tocht tegen te houden, er vaak voor dezelfde soorten wordt gekozen. Zo maken vele industrieën gebruik van onderstaande soorten:

  • Pendeldeuren
    Pendeldeuren zijn een ouderwetse, maar zeer effectieve manier, om tocht tegen te gaan. Dit komt mede door de degelijke en eenvoudige constructie, er geen enkele bediening of aandrijving aan te pas komt, makkelijk te reinigen is en te allen tijde open gaat (belangrijk in noodsituaties). 
  • Snelroldeuren
    Snelroldeuren functioneren uitmuntend als één tochtdeur. De snelroldeuren worden vaak geplaatst op de plekken waar uiteraard luchtverplaatsing geminimaliseerd moet worden. Dit kan zowel voor tocht functioneren als voor bijvoorbeeld hygiëne.
  • Strokengordijn
    Strokengordijnen zijn zeer eenvoudig te monteren en worden in vele gevallen gebruikt als een ‘quick fix’. Het werkt uitstekend tegen tocht en realiseert een gemakkelijke doorgang voor zowel in als uit de betreffende ruimte. 

Iedere tochtdeur vereist specifiek onderhoud, wilt u ervoor zorgen dat de levensduur van uw tochtdeuren verlengd worden? Dan kunnen onze experts u hierbij helpen! 

Onderhoud

Wanneer u uw tochtdeuren regelmatig laat onderhouden, wordt de levensduur drastisch verlengd. Wilt u uw deuren periodiek laten controleren, onderhouden en indien nodig repareren? Dan bent u bij Deuren Service Centrum aan het juiste adres. Wij nemen u namelijk het complete onderhoud aan uw industriedeuren uit handen. Wij bieden interessante (en te allen tijde opzegbare) onderhoudscontracten aan. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

Tochtdeuren schade

Is er onverhoopt schade aan uw deuren ontstaan? Dit kan een negatieve invloed hebben op uw werkzaamheden, en dat is natuurlijk niet prettig. Dan kunt u beroep doen op DeurenServiceCentrum. Wij zijn 24/7 bereikbaar om problemen aan uw tochtdeur te verhelpen. We komen zo snel mogelijk naar u toe en zorgen voor een tijdelijke noodoplossing of wellicht meteen al voor een permanente oplossing. Schade aan uw tochtdeuren kan vervelend zijn, maar Deuren Service Centrum kan deze gelukkig verhelpen.

Aanschaf van tochtdeuren

Is het tijd voor nieuwe tochtdeuren in uw bedrijf? Wij voorzien u graag van advies en natuurlijk van kwalitatieve producten die volledig aan uw wensen voldoen. Door onze jarenlange ervaring kunt u er op vertrouwen dat wij een excellente prijs-kwaliteit verhouding bieden.

Heeft u interesse in onze diensten of producten? Bel ons dan via 088-3387300 of vul het contactformulier op de website in.

© Copyright 2007 - 2024 DeurenServiceCentrum B.V. - Algemene Voorwaarden - Juridisch - Sitemap