Noodreparatie
Dezelfde dag!
VCA gecertificeerde
monteurs.
Aantrekkelijke onderhouds
contracten (EN 13241-1)

VCA gecertificeerde monteurs

Deuren Service Centrum beschikt over eigen monteurs die allen VCA gecertificeerd zijn. VCA staat voor VGM Checklist Aannemers, waarin VGM staat voor Veiligheid, Gezondheid & Milieu. VCA is géén wettelijke regeling, maar aangezien veiligheid en kwaliteit bij Deuren Service Centrum hoog in het vaandel staan, hebben wij de eis ingesteld dat al onze monteurs VCA gecertificeerd dienen te zijn.

Waarvoor is VCA bedoeld?

Het VCA certificaat is bedoeld voor personen die risicovolle werkzaamheden verrichten. Hierbij valt te denken aan branches als werktuigbouwkunde, elektrotechniek en civiele techniek. Ook Deuren Service Centrum valt in de categorie bedrijven waarbij werknemers met een VCA certificering gewenst zijn. Aangezien elektrisch aangestuurde industriedeuren (zeker wanneer deze niet meer naar behoren functioneren) gevaarlijk kunnen zijn, vinden wij het belangrijk dat onze monteurs goed zijn opgeleid om veilig met deze zaken om te kunnen gaan. Het maakt niet uit wat voor fabrieksdeuren, bedrijfsdeuren of tochtdeuren u hebt, onze monteurs zijn dus ten allen tijde dermate goed gecertificeert dat ze u kunnen helpen.

Wat betekent VCA voor u?

Het feit dat Deuren Service Centrum uitsluitend werkt met VCA gecertificeerde monteurs, betekent dat u erop kunt vertrouwen dat er door bekwame monteurs aan uw industriedeuren wordt gewerkt. Geen uitdaging is hen te groot en ze zullen alles in het werk stellen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Tevens voeren de monteurs wettelijk verplicht onderhoud uit op een verantwoorde manier.

Heeft u vragen over onze monteurs, de certificering of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met Deuren Service Centrum via het contactformulier of bel ons op 088-3387300.

© Copyright 2007 - 2024 DeurenServiceCentrum B.V. - Algemene Voorwaarden - Juridisch - Sitemap