Noodreparatie
Dezelfde dag!
VCA gecertificeerde
monteurs.
Aantrekkelijke onderhouds
contracten (EN 13241-1)

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over onze producten, service of over ons bedrijf? Lees de onderstaande veelgestelde vragen en de antwoorden.

1 | Waarom zou ik voor Deuren Service Centrum kiezen?

Deuren Service Centrum heeft ervaring met álle merken industriedeuren. Wij zijn dus niet merkgebonden en zijn volledig onafhankelijk. Daarom kunnen we zeer scherpe prijzen aanbieden. Daarnaast bieden we 24/7 service.

2 | Er is 's nachts schade of een storing opgetreden aan onze industriedeuren, bijvoorbeeld door een inbraak. Wat kunnen we doen?

Neem contact op met Deuren Service Centrum (tel: 088-3387300). Wij sturen zo snel mogelijk een monteur naar u toe en zorgen voor een veilige oplossing. Mocht de schade niet meteen volledig kunnen worden verholpen, dan bieden we een tijdelijke oplossing en komen we later terug om uw industriedeur(en) te repareren.

3 | Onze industriedeuren zijn van een merk dat niet meer bestaat, en we willen deze laten repareren en/of onderhouden. Wat nu?

Deuren Service Centrum is niét merkgebonden en kan daarom ook uw industriedeuren repareren en onderhouden, zelfs als dit merk niet meer bestaat.

4 | Hoe zit het met de kwaliteit van de reserveonderdelen?

Wij maken gebruik van reserveonderdelen die van dezelfde kwaliteit of betere kwaliteit zijn dan uw huidige onderdelen. Dit garanderen wij.

5 | Wij hebben diverse soorten industriedeuren in ons bedrijf. Kunnen we deze allemaal door jullie laten controleren, onderhouden en repareren?

Deuren Service Centrum beschikt over uitgebreide kennis van alle denkbare industriedeuren (van sectionaaldeuren tot snelloopdeuren en van docklevellers & dockshelters tot branddeuren). Bekijk het assortiment voor een overzicht van producten waarvoor wij onderhoud en reparatie kunnen verzorgen.

Heeft u vragen die hier niet staan vermeld? Schroom niet en neem contact op met Deuren Service Centrum. Wij staan 24/7 klaar om uw vragen te beantwoorden en service te bieden. Voor direct contact: bel ons op 088-3387300

© Copyright 2007 - 2022 DeurenServiceCentrum B.V. - Algemene Voorwaarden - Juridisch - Sitemap