Noodreparatie
Dezelfde dag!
VCA gecertificeerde
monteurs.
Aantrekkelijke onderhouds
contracten (EN 13241-1)

Assortiment

DeurenServiceCentrum is uw adres voor reparatie en onderhoud aan diverse soorten industriedeuren en laad- en lossystemen. Wij werken met alle denkbare merken, dus ook uw deur(en) en laad- en lossysteem kan gekeurd en indien nodig gerepareerd worden door de professionele VCA gecertificeerde monteurs van DSC. Daarnaast plaatsen wij ook nieuwe deuren. Ons assortiment is erg uitgebreid en bestaat onder andere uit de volgende producten:

 

sectionaaldeuren

Sectionaaldeuren

Deze deur bestaat uit verschillende horizontaal scharnierende panelen. De panelen worden langs een rails tegen het plafond geschoven wanneer de deur wordt geopend. Lees hier meer over  onze sectionaal deuren service.

snelloopdeuren

Snelloopdeuren

Een snelloopdeur opent en sluit zeer snel en wordt daarom veel toegepast in magazijnen en  productieruimtes. De snelloopdeur opent verticaal. Er zijn ook zelf-herstellende uitrijbare snelroldeuren. Lees hier meer over snelloopdeuren.

roldeuren

Roldeuren

Een roldeur bestaat uit horizontale lamellen en wordt opgerold in een stalen wikkelbuis. Roldeuren kunnen gebruikt worden voor grote deurafmetingen, zijn elektrisch bedienbaar en kunnen naar wens worden uitgevoerd met ramen. Lees meer...

branddeuren

Branddeuren en fireshields

DSC beschikt over de kennis en ervaring om branddeuren te repareren, onderhouden en plaatsen. Deze deuren zijn een bepaalde tijd bestand tegen vuur. Lees hier meer over het laten repareren, onderhouden of plaatsen van branddeuren.

Docklevellers

Docklevellers

Een dockleveller overbrugt het hoogteverschil en afstandsverschil tussen de laadvloer van een vrachtwagen en de vloer van het laadperron. DSC keurt, onderhoudt en repareert docklevellers in  heel Nederland. 

Dockshelters

Dockshelters

Dockshelters beschermen goederen die worden overgeladen van laadperron naar vrachtwagen en  vice versa, bijvoorbeeld tegen slechte weersomstandigheden. Lees hier meer over dockshelters en wat wij voor u kunnen betekenen.

tochtdeur kopen

Pendeldeuren

Pendeldeuren zijn functionele enkele of dubbele deuren die naar beide zijden geopend kunnen worden. Ze zijn geschikt als doorgang voor personen, maar ook voor voertuigen zoals heftrucks. Pendeldeuren zijn ook bekend onder de naam tochtdeuren.

Stroken gordijnen

Stroken gordijnen

Strokengordijnen zijn geschikt voor de juiste isolatie van werkruimtes waarvan de in- en uitgangen  veelvuldig gebruikt worden. Zodoende bespaart u op de energierekening en zorgt u voor een goed werkklimaat. Lees meer...

© Copyright 2007 - 2022 DeurenServiceCentrum B.V. - Algemene Voorwaarden - Juridisch - Sitemap